Steunpunt Kerkenwerk

Steunpunt Kerkenwerk is een Religieuze organisatie gelegen aan Dokter Spanjaardweg 4B in Zwolle.

Meer informatie over Steunpunt Kerkenwerk in Zwolle

Vereniging Steunpunt Kerkenwerk (SKW) biedt advies en ondersteuning aan kerken in hun rol als werkgever en beheerder. Ze adviseren op het gebied van kerkelijk personeelsbeleid, financiën en organisatie & beheer. SKW heeft adviseurs in dienst die gratis standaardadvies geven aan leden op alle genoemde gebieden. Ze bieden ook begeleiding en informeren over instrumenten en richtlijnen. Daarnaast verzamelen ze landelijke kengetallen en verstrekken ze informatie over financieel beheer en de relatie met banken en overheid. SKW biedt maatwerk en kan indien nodig een adviseur sturen om de juiste context te begrijpen.

Wil je weten wat Steunpunt Kerkenwerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Steunpunt Kerkenwerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Steunpunt Kerkenwerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Steunpunt Kerkenwerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Steunpunt Kerkenwerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Steunpunt Kerkenwerk

Bezoekers bekeken ook