Stichting Jeugdfonds Sport en Cultuur Overijssel

Stichting Jeugdfonds Sport en Cultuur Overijssel is een Sportcomplex gelegen aan Dr. van Deenweg 108, Kantoor 2.45 in Zwolle.

Meer informatie over Stichting Jeugdfonds Sport en Cultuur Overijssel in Zwolle

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Overijssel is een organisatie die de contributie of het lesgeld betaalt voor kinderen en jongeren uit gezinnen die te weinig geld hebben voor sport- en cultuuractiviteiten. Ze ondersteunen onder andere sportclubs, muziek- en danslessen, schilderen, theaterschool en andere creatieve cursussen. De contactgegevens van de coördinatoren zijn te vinden op hun website. Daarnaast hebben ze verschillende partners, zoals gemeenten in Overijssel. Het fonds werkt ook samen met ambassadeurs en er worden regelmatig nieuwsberichten en evenementen gedeeld. Het doel van het Jeugdfonds Sport & Cultuur Overijssel is om kinderen en jongeren de kans te geven om deel te nemen aan sport- en cultuuractiviteiten, ongeacht hun financiële situatie.

Wil je weten wat Stichting Jeugdfonds Sport en Cultuur Overijssel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Jeugdfonds Sport en Cultuur Overijssel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Jeugdfonds Sport en Cultuur Overijssel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Jeugdfonds Sport en Cultuur Overijssel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Stichting Jeugdfonds Sport en Cultuur Overijssel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Jeugdfonds Sport en Cultuur Overijssel

Bezoekers bekeken ook