Stichting Survivalrun THOR Zwolle

Stichting Survivalrun THOR Zwolle is een Sportcomplex gelegen aan Marsweg 8 in Zwolle.

Meer informatie over Stichting Survivalrun THOR Zwolle in Zwolle

Thor Zwolle biedt verschillende trainingen aan om fit te worden of fit te blijven. De SurvivalFit trainingen zijn een combinatie van bootcamp en hindernissen en zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Deze trainingen zijn ook perfect ter voorbereiding op Obstacleruns. Daarnaast biedt Thor Zwolle ook Survivalrun trainingen aan, waarbij je klimtechnische vaardigheden ontwikkelt en steeds meer vergelijkbaar wordt met ObstacleRacing. De trainingen worden aangepast aan verschillende groepen, zodat je goed getraind deel kunt nemen aan wedstrijden. Voor de jeugd zijn er speciale trainingen waarbij plezier en prestatieverbetering centraal staan. De jeugdatleten krijgen de kans om zichzelf te ontwikkelen en de basistechnieken van survivalrun te leren. Er is ook een eigen programma voor wedstrijdatleten, waarbij extra begeleiding wordt geboden tijdens het wedstrijdseizoen.

Wil je weten wat Stichting Survivalrun THOR Zwolle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Survivalrun THOR Zwolle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Survivalrun THOR Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Survivalrun THOR Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Stichting Survivalrun THOR Zwolle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Survivalrun THOR Zwolle

Bezoekers bekeken ook