Stichting Vrienden van de kerk in Windesheim

Stichting Vrienden van de kerk in Windesheim is een Kerk gelegen aan Bremenstraat in Zwolle.

Meer informatie over Stichting Vrienden van de kerk in Windesheim in Zwolle

De tekst gaat over de Stichting Vrienden van de kerk in Windesheim. Het geeft informatie over hoe er contact opgenomen kan worden met de stichting, zoals het adres en het telefoonnummer. Daarnaast wordt het bankrekeningnummer van de stichting genoemd. Er worden ook links gegeven naar de website van de Hervormde gemeente Windesheim. Verder wordt er informatie gegeven over de Windesheimer Kloostermarkt, die in november plaatsvindt, en over de openstelling van het kerkgebouw vanwege de 550e sterfdag van Thomas a Kempis. Ten slotte wordt er vermeld dat het mogelijk is om de stichting te steunen.

Wil je weten wat Stichting Vrienden van de kerk in Windesheim verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Vrienden van de kerk in Windesheim of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Vrienden van de kerk in Windesheim? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Vrienden van de kerk in Windesheim het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Stichting Vrienden van de kerk in Windesheim reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Vrienden van de kerk in Windesheim

Bezoekers bekeken ook