Studio Kam&Schaar

Studio Kam&Schaar is een Kapper gelegen aan Rodehaanstraat 14 in Zwolle.

Meer informatie over Studio Kam&Schaar in Zwolle

Studio Kam & Schaar is een kapperszaak in het centrum van Zwolle. Ze bieden knip- en kleurdiensten aan en hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht. De salon is klein en rustig, en heeft ruime openingstijden, zelfs op maandag. Ze gebruiken duurzame, cruelty-free en vegan producten. De eigenaresse, Iris, heeft jarenlange ervaring in het kappersvak en heeft haar eigen salon geopend in 2018. Manon, een andere kapper in de salon, heeft veel geleerd bij verschillende kapperszaken en heeft ook jonge mensen opgeleid. De prijslijst voor knippen en kleuren is beschikbaar, en de openingstijden van de salon zijn ook vermeld. Het contactgegevens van de salon worden ook gegeven.

Wil je weten wat Studio Kam&Schaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Studio Kam&Schaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Studio Kam&Schaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio Kam&Schaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Studio Kam&Schaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Studio Kam&Schaar

Bezoekers bekeken ook