Sunday's Zwolle

Sunday's Zwolle is een Zonnestudio gelegen aan Melkmarkt 36 in Zwolle.

Meer informatie over Sunday's Zwolle in Zwolle

Het zonnige nieuws van Zonnestudio Zwolle is dat ze nu de sterkste zonnebank in town hebben: de Cube+. Deze zonnebank geeft een 20% beter bruiningsresultaat en is supercomfortabel. Daarnaast hebben ze ook andere features zoals de iForce+, iBed en producten van Australian Gold, Marc Inbane en Smileffect. Sunday's is de grootste zonnestudioketen van Nederland met ruim 50 studio's. Ze hebben professionele begeleiding en geven persoonlijk zonadvies gebaseerd op je huidtype. Daarnaast hebben ze innovatieve zonnebanken en zijn ze de enige zonnestudio met blue D-lite lampen die vitamine D bevorderen. Bij elk zonbezoek krijg je 3 gratis verzorgingsproducten. Ze hebben ook zonnige acties en speciale prijzen voor jongeren. Verantwoord zonnen staat bij Sunday's voorop en ze hebben gekwalificeerde zonneconsulentes die een huidanalyse doen en een persoonlijk zonadvies opstellen. Alle zonnebanken zijn uitgerust met vitamine D lampen. Het eerste zonbezoek is inclusief een professionele huidanalyse en er liggen altijd 3 gratis huidverzorgingsproducten klaar. Het tarief voor 20 minuten zonnen is €11,95. Klanten zijn tevreden over de service en het personeel en vinden dat alles schoon is. Het adres van Zonnestudio Zwolle is te vinden op de website van Sunday's.

Wil je weten wat Sunday's Zwolle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sunday's Zwolle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sunday's Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sunday's Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Sunday's Zwolle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sunday’s Zwolle

Bezoekers bekeken ook