Tabonon, Kickboksen en MMA

Tabonon, Kickboksen en MMA is een Vechtsportschool gelegen aan Floresstraat 2 in Zwolle.

Meer informatie over Tabonon, Kickboksen en MMA in Zwolle

Tabonon is de grootste vechtsportschool in Zwolle waar een goede sfeer, gezamenlijkheid en gelijkwaardigheid centraal staan. Ze bieden verschillende vechtsportlessen aan, maar ook workshops en trainingen voor bedrijven en organisaties waarin samenwerken, communicatie en slim reageren centraal staan. Daarnaast biedt Tabonon ook verschillende vormen van zorg aan, zoals weerbaarheidstraining en G-kickboksen. De sport kan zowel fysiek als mentaal helpen, omdat het focus en zelfbeheersing vereist en kan bijdragen aan het verbeteren van zelfvertrouwen en zelfbeeld. Tabonon heeft vestigingen in Zwolle en Raalte en biedt ook zaalverhuur en personal training aan.

Wil je weten wat Tabonon, Kickboksen en MMA verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tabonon, Kickboksen en MMA of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tabonon, Kickboksen en MMA? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tabonon, Kickboksen en MMA het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Tabonon, Kickboksen en MMA reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tabonon, Kickboksen en MMA

Bezoekers bekeken ook