Taco Mundo

Taco Mundo is een Mexicaans restaurant gelegen aan Diezerkade 2 in Zwolle.

Meer informatie over Taco Mundo in Zwolle

Taco Mundo biedt een verscheidenheid aan gerechten, zoals Crispy Chicken Pops, Hamburrito & Crispy Chicken Pops en Loaded Fries Grilled Chicken. Er zijn ook verschillende taco's beschikbaar, zoals Taco Veggie, Taco Classic en Taco Grilled Chicken. Daarnaast zijn er Street Tacos, Enchiladas, Burritos, Cheeseritos en Bowls, allemaal met verschillende vlees- en vegetarische opties. De gerechten worden geserveerd met verschillende toppings en sauzen naar keuze, zoals Salsa Mexicana, guacamole en kaas. Er zijn ook verschillende drankjes beschikbaar, zoals Tecán Paloma en Corona Cero. Daarnaast zijn er ook verschillende aanbiedingen, zoals de Six-pack Burritos.

Wil je weten wat Taco Mundo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Taco Mundo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Taco Mundo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Taco Mundo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Taco Mundo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Taco Mundo

Bezoekers bekeken ook