TeamValue

TeamValue is een IT-consultancy gelegen aan Hanzeplein 11 in Zwolle.

Meer informatie over TeamValue in Zwolle

TeamValue is een bedrijf dat zich richt op digitale bedrijfstransformatie en resultaten behaalt door middel van cutting edge data science technologie en agile coaching. Ze streven naar een geoliede machine waarbij iedereen dezelfde doelen nastreeft en IT-activiteiten transparant zijn. TeamValue biedt expertise op het gebied van business transformaties, business intelligence, business critical applications en het Internet of Things. Ze zijn een Microsoft Partner en implementeren het Microsoft Cloud Adoption Framework. Klanten zijn zeer tevreden over TeamValue en beschrijven hen als open, eerlijk, betrouwbaar en sterk in inhoud. TeamValue biedt ook management games en oplossingen zoals Bizure en The Golden Path. Ze zijn op zoek naar mensen met IT-skills die graag workshops willen geven en samen op zoek willen gaan naar de beste oplossingen voor klanten.

Wil je weten wat TeamValue verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TeamValue of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TeamValue? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TeamValue het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar TeamValue reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TeamValue

Bezoekers bekeken ook