Theehuis De Oude Mars

Theehuis De Oude Mars is een Theehuis gelegen aan De Mars 19 in Zwolle.

Meer informatie over Theehuis De Oude Mars in Zwolle

Het Theehuis De Oude Mars is een gezellige plek waar u kunt genieten van een kop koffie of thee in een prachtige omgeving. U kunt plaatsnemen op het ruime terras op de binnenplaats van de boerderij of binnen in de knusse ruimte. De bewoners, medewerkers en vrijwilligers zorgen ervoor dat u niets tekort komt. Het theehuis bevindt zich aan de rand van het Zandhovense bos in Zwolle. De openingstijden verschillen per seizoen en het adres is De Oude Mars 19, 8014 BJ Zwolle. Het theehuis is alleen bereikbaar via de Wijheseweg en de Oude Marslaan. Daarnaast worden er bijzondere acties en aanbiedingen gedeeld op de Facebook- en Instagram-accounts van het theehuis.

Wil je weten wat Theehuis De Oude Mars verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Theehuis De Oude Mars of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Theehuis De Oude Mars? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Theehuis De Oude Mars het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Theehuis De Oude Mars reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Theehuis De Oude Mars

Bezoekers bekeken ook