Theory in Zwolle

Theory in Zwolle is een Rijschool gelegen aan Enkstraat 67 in Zwolle.

Meer informatie over Theory in Zwolle in Zwolle

Bij Theory in Zwolle kun je in één keer slagen! Met ons eenvoudige en complete studieprogramma slaag je zeker voor je CBR-autotheorie-examen! Ons programma omvat een volledig theoriepakket met een eendaagse theoriecursus in Zwolle, 50 online examens, 3250 oefenvragen, 2 weken toegang tot alle online cursusmaterialen, een samenvatting van het theorieboek, begeleiding bij het gebruik van mobiele apps en chatondersteuning. Meer dan 50% van de mensen zakt de eerste keer voor het CBR-theorie-examen, maar met ons programma zorgen we ervoor dat je in één keer slaagt. We werken met hoogwaardig studiemateriaal, onze docenten zijn ervaren in het lesgeven in het Engels en je kunt jezelf thuis testen met 50 online examens. Als je deze examens haalt, ben je zeker klaar voor het CBR-examen. Daarnaast bieden we ook theoriecursussen en extra studiemateriaal aan in andere steden. Bespaar tijd en stress en volg een eendaagse theoriecursus in Zwolle. Boek altijd zelf je theorie-examen via cbr.nl/en om op de vroegst mogelijke dag een examen te hebben en pas op voor oplichting. De cursus begint om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 17.30 uur, met koffie en thee beschikbaar. Je ontvangt ook aanvullend studiemateriaal en een online licentie waarmee je toegang hebt tot 500 oefenvragen en 50 examens. Theory in Zwolle is onderdeel van.

Wil je weten wat Theory in Zwolle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Theory in Zwolle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Theory in Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Theory in Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Theory in Zwolle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Theory in Zwolle

Bezoekers bekeken ook