Toko Bali

Toko Bali is een Afhaalrestaurant gelegen aan Thomas à Kempisstraat 17-19 in Zwolle.

Meer informatie over Toko Bali in Zwolle

Toko Bali in Zwolle is een bekende toko die sinds 1977 authentieke Indonesische gerechten en producten aanbiedt. Naast de winkel bieden ze ook een thuisbezorgservice aan binnen Zwolle. De betalingsmogelijkheden zijn IDEAL, contant en creditcard. In de toko worden diverse producten verkocht, zoals verse en voorverpakte kruiden, specerijen, exotische producten, krupuk, sambal, sushi producten, boemboe's, rijst, noodles, bamisoep, spekkoek, pastei, risolles, lempers, lumpia's en zelfgemaakte koekjes. Daarnaast kunt u ook authentieke Indonesische gerechten afhalen, zowel in 1-persoons maaltijden als in maatwerk. Toko Bali Zwolle biedt ook catering aan, met verschillende soorten rijsttafels die zowel afgehaald als geleverd kunnen worden. De openingstijden van de toko zijn van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 20.00 uur en op zondag van 15.00 tot 20.00 uur. Voor thuisbezorging gelden andere openingstijden. De contactgegevens van Toko Bali Zwolle zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Toko Bali verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Toko Bali of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Toko Bali? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Toko Bali het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Toko Bali reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Toko Bali

Bezoekers bekeken ook