Tough Love - Bootcamp & Personal Training

Tough Love - Bootcamp & Personal Training is een Bootcamp gelegen aan Verzamelen VOOR het provinciehuis, Luttenbergstraat 2 in Zwolle.

Meer informatie over Tough Love - Bootcamp & Personal Training in Zwolle

Tough Love biedt personal en grouptraining in de buitenlucht voor mensen van elk niveau. De trainingen omvatten onder andere bootcamp, waarbij zowel kracht als uithoudingsvermogen wordt getraind. Dit is ideaal voor mensen die willen afvallen of spiermassa willen opbouwen. Voor vrouwen die willen sporten tijdens en na de zwangerschap is er Tough MoM, en voor mensen die graag af willen vallen of weer fit willen worden na een blessure, ziekte of zwangerschap is er personal training. Tough staat voor militaire ervaring en het doorzetten wanneer je eigenlijk zou stoppen, terwijl Love vanuit een christelijke visie motiveert, inspireert en laat zien wat je in huis hebt. Bij Tough Love kun je zowel in groepsverband als individueel trainen. De locatie voor de bootcamp is de Luttenbergstraat 2 in Zwolle, waarbij verzameld wordt voor het Provinciehuis.

Wil je weten wat Tough Love - Bootcamp & Personal Training verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tough Love - Bootcamp & Personal Training of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tough Love - Bootcamp & Personal Training? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tough Love - Bootcamp & Personal Training het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Tough Love - Bootcamp & Personal Training reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tough Love – Bootcamp & Personal Training

Bezoekers bekeken ook