Trendy Hair

Trendy Hair is een Kapper gelegen aan Veldbeemdgras 48 in Zwolle.

Meer informatie over Trendy Hair in Zwolle

Deze tekst is een welkomstboodschap van Trendy Hair, een kapsalon in Zwolle. Ze bieden advies over kapsels en haarkleuren die het beste bij de klant passen, inclusief gespecialiseerde bruidskapsels. Ze gebruiken producten van het merk Keune, die betaalbaar zijn en geschikt om het kapsel thuis te onderhouden of te stylen. De salon werkt op afspraak, maar klanten kunnen ook binnenlopen. Er is altijd koffie, thee en iets lekkers beschikbaar. De eigenaren, Manon en Willy, hopen de klanten te mogen verwelkomen in hun gezellige salon.

Wil je weten wat Trendy Hair verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Trendy Hair of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Trendy Hair? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Trendy Hair het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Trendy Hair reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Trendy Hair

Bezoekers bekeken ook