TTS Technology To Serve

TTS Technology To Serve is een Softwarebedrijf gelegen aan Hanzelaan 328 in Zwolle.

Meer informatie over TTS Technology To Serve in Zwolle

Het ECD voor de ouderenzorg, genaamd myneva en aangeboden door Technology To Serve, biedt zorgverleners de mogelijkheid om meer tijd te besteden aan de zorg voor cliënten. Het ECD sluit nauw aan op de processen van zorgverleners en zorgt ervoor dat alle relevante informatie gemakkelijk te vinden is op één centraal scherm. Bovendien kan het dossier worden aangepast aan de zorgmethodiek en de wensen van de gebruiker, en voldoet het aan de AVG-regelgeving voor de beveiliging van cliëntgegevens. Het myneva ECD kan naadloos worden geïntegreerd met de specialistische zorgdeclaratie-oplossing Care2Declare. Technology To Serve is een familiebedrijf dat is ontstaan uit de vraag naar technologische ondersteuning in de zorgadministratie en -declaratie. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de servicedesk van Technology To Serve voor meer informatie.

Wil je weten wat TTS Technology To Serve verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TTS Technology To Serve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TTS Technology To Serve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TTS Technology To Serve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar TTS Technology To Serve reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TTS Technology To Serve

Bezoekers bekeken ook