Tuinderij de Spoolderberg

Tuinderij de Spoolderberg is een Groenteboer gelegen aan in Zwolle.

Meer informatie over Tuinderij de Spoolderberg in Zwolle

Tuinderij de Spoolderberg is een biologische tuinderij in Zwolle, op korte afstand van de binnenstad. Op deze duurzame tuinderij worden meer dan 60 verschillende groenten, kruiden en fruit geteeld, die deelnemers zelf kunnen oogsten. Het is mogelijk om het hele jaar door te oogsten van de overvloedige oogst en daarnaast kan men ook leren over biologisch tuinieren en genieten van de tuin. Er zijn ook verschillende restaurants die gebruik maken van de producten van Tuinderij de Spoolderberg. Wie wil deelnemen aan de tuinderij kan een oogstabonnement afsluiten en meedoen. Voor meer informatie kan men contact opnemen met Tuinderij de Spoolderberg via de aangegeven contactgegevens.

Wil je weten wat Tuinderij de Spoolderberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tuinderij de Spoolderberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tuinderij de Spoolderberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tuinderij de Spoolderberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Tuinderij de Spoolderberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tuinderij de Spoolderberg

Bezoekers bekeken ook