UCT Zwolle - Practical Wing Chun Kung Fu

UCT Zwolle - Practical Wing Chun Kung Fu is een Vechtsportschool gelegen aan Dobbe 29 in Zwolle.

Meer informatie over UCT Zwolle - Practical Wing Chun Kung Fu in Zwolle

Bij UCT Zwolle kun je Practical Wing Chun Kung Fu leren, een evolutie van traditionele stijlen van Wing Chun Kuen voor zelfverdediging. Deze vechtkunst maakt gebruik van lichaamsmechanica, structuur en slimme toepassing van kracht om elke type tegenstander te kunnen verslaan. De lessen zijn geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd of ervaring in vechtsport. Antony, de eigenaar van UCT Zwolle, biedt zowel groepslessen als privélessen aan. De lessen worden gegeven op maandag en woensdag in Multifunctioneel Centrum De Bolder in Zwolle. Je kunt langskomen voor een gratis proefles en op een vrolijke en veilige manier zelfverdediging leren. Meer informatie is te vinden op de website van UCT Zwolle.

Wil je weten wat UCT Zwolle - Practical Wing Chun Kung Fu verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van UCT Zwolle - Practical Wing Chun Kung Fu of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij UCT Zwolle - Practical Wing Chun Kung Fu? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je UCT Zwolle - Practical Wing Chun Kung Fu het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar UCT Zwolle - Practical Wing Chun Kung Fu reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. UCT Zwolle – Practical Wing Chun Kung Fu

Bezoekers bekeken ook