UNO Restaurant

UNO Restaurant is een Restaurant gelegen aan Nieuwe Markt 1 in Zwolle.

Meer informatie over UNO Restaurant in Zwolle

Restaurant UNO Zwolle is een Asian fusion restaurant gevestigd in het voormalig postkantoor van Zwolle. Ze serveren een variatie aan internationale gerechten, waaronder Spaanse tapas, Aziatische gerechten, Italiaanse pizza's en pasta's. Het concept van het restaurant is onbeperkt dineren, waarbij je je keuze kunt doorgeven via een tablet aan je tafel. Elk gerecht heeft een verschillende bereidingstijd en wordt geserveerd zodra het klaar is. Het restaurant heeft dagelijks twee zittingen van 2,5 uur en je kunt je voorkeur aangeven bij het reserveren. De prijzen zijn exclusief dranken en desserts, en kunnen tijdens feestdagen afwijken.

Wil je weten wat UNO Restaurant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van UNO Restaurant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij UNO Restaurant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je UNO Restaurant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar UNO Restaurant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. UNO Restaurant

Bezoekers bekeken ook