UX Factor

UX Factor is een Softwarebedrijf gelegen aan Grote Voort 247, Unit 2.06 in Zwolle.

Meer informatie over UX Factor in Zwolle

De tekst gaat over Jochem, een freelance user experience engineer, die digitale producten ontwerpt en bouwt. Hij gelooft dat user experience niet alleen voor designers is, maar dat het een totaalplaatje is dat begint bij klantbehoefte en eindigt bij blije klanten. Jochem gebruikt verschillende gereedschappen, zoals usability testing en visual design, om de beste user experience te creëren. Hij heeft gewerkt aan projecten voor onder andere Politie Nederland, Wageningen Universiteit & Research en CCV Group. Daarnaast deelt hij zijn werk graag met anderen en gelooft hij dat samenwerking met energieke opdrachtgevers leidt tot succesvolle digitale belevingen. Tot slot wordt er gesproken over de 10 vuistregels voor gebruiksvriendelijkheid en de mogelijkheid om deze te downloaden.

Wil je weten wat UX Factor verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van UX Factor of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij UX Factor? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je UX Factor het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar UX Factor reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. UX Factor

Bezoekers bekeken ook