Vakfietsen

Vakfietsen is een Fietsenwinkel gelegen aan Curieweg 16 in Zwolle.

Meer informatie over Vakfietsen in Zwolle

Bij Vakfietsen in Zwolle kun je terecht voor tweedehands fietsen en reparaties. Het bedrijf geeft oude fietsen een nieuw leven en helpt daarmee ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan werk. Naast het kopen van gerecyclede fietsen, kun je ook je eigen fiets laten repareren bij Vakfietsen. Als je een fiets over hebt, kun je deze inruilen of doneren aan het bedrijf. Ze knappen de fiets op en hergebruiken de nog bruikbare onderdelen. Vakfietsen heeft vestigingen aan de Curieweg en op Windesheim in Zwolle, waar je zonder afspraak langs kunt komen. De openingstijden variëren per dag.

Wil je weten wat Vakfietsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vakfietsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vakfietsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vakfietsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Vakfietsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vakfietsen

Bezoekers bekeken ook