van Gelder - Systems

van Gelder - Systems is een Computerwinkel gelegen aan Voorsterhof 6 in Zwolle.

Meer informatie over van Gelder - Systems in Zwolle

Van Gelder Systems biedt oplossingen voor draadloze netwerken en WiFi, inclusief installatie en beheer. Ze bieden ook adviesdiensten en bescherming tegen virussen, waaronder ransomware. Ze hebben ervaring met servermigraties en cloudmigraties. Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek zijn zzp'ers het vaakst het doelwit van ransomware. Om dit probleem aan te pakken, maakt Van Gelder Systems gebruik van het product "IBM Security QRadar EDR", dat geavanceerde detectie en responsmogelijkheden biedt om verdachte activiteiten te identificeren en geïnfecteerde systemen te isoleren. Dit helpt bedrijven om ransomware-aanvallen vroegtijdig op te sporen en schade te beperken.

Wil je weten wat van Gelder - Systems verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van van Gelder - Systems of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij van Gelder - Systems? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je van Gelder - Systems het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar van Gelder - Systems reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. van Gelder – Systems

Bezoekers bekeken ook