Vechtsportcentrum Zwolle

Vechtsportcentrum Zwolle is een Sportclub gelegen aan Ceintuurbaan 14T in Zwolle.

Meer informatie over Vechtsportcentrum Zwolle in Zwolle

Vechtsportcentrum Zwolle biedt boks- en kickbokslessen aan voor zowel beginners als gevorderden en wedstrijdsporters. Ze hebben verschillende trainingen op elk niveau, 7 dagen per week. Daarnaast bieden ze ook personal training aan voor effectief werken aan je doelen. Je kunt ook een losse les volgen als je geen abonnement wilt. Ze hebben drie abonnementen: Goud (onbeperkt lessen), Zilver (2 lessen per week) en Brons (1 les per week). Het centrum bevindt zich op Ceintuurbaan 14T in Zwolle.

Wil je weten wat Vechtsportcentrum Zwolle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vechtsportcentrum Zwolle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vechtsportcentrum Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vechtsportcentrum Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Vechtsportcentrum Zwolle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vechtsportcentrum Zwolle

Bezoekers bekeken ook