Vegtlust

Vegtlust is een Sportcomplex gelegen aan Boerendanserdijk 55 in Zwolle.

Meer informatie over Vegtlust in Zwolle

In Zwolle worden verschillende activiteiten georganiseerd om de diversiteit en inclusiviteit van de stad te vieren. Tijdens de Diversiteitsdagen, die plaatsvinden van 2 tot en met 13 oktober, staat het omarmen van verschillen centraal. Daarnaast worden er debatten gehouden door de gemeenteraad op 2 en 9 oktober. Het is belangrijk om te weten dat er in het Stadskantoor en het Stadhuis alleen op afspraak gewerkt wordt. Voor contact kunt u een bericht sturen, bellen naar 14 038 of gebruik maken van WhatsApp. Verder zijn er BTW- en KvK-nummers beschikbaar en kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief.

Wil je weten wat Vegtlust verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vegtlust of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vegtlust? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vegtlust het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Vegtlust reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vegtlust

Bezoekers bekeken ook