VEZ Centrum

VEZ Centrum is een Kerk gelegen aan Rieteweg 12 in Zwolle.

Meer informatie over VEZ Centrum in Zwolle

De VEZ is een kerk in Zwolle waar wekelijks twee diensten worden gehouden op zondagmorgen. Er is kinderwerk beschikbaar voor groep 0 tot en met groep 8 tijdens beide diensten, behalve voor de crèche (0-2 jarigen) in de tweede dienst. Er zijn verschillende diensten en activiteiten gepland, zoals de SAMEN gezinsdienst, Israëlzondag, Zondagdienst, Doopdienst en Bijzondere Mensen dienst. Daarnaast worden er verschillende vacatures aangeboden, waaronder applicatiebeheerder, vocale man/toetsenist, co-teamleider aanbidding, BHV medewerker, beheerder onderwijsavonden, gastvrouw/gastheer koffie & contact, coördinator facilitair diensten & events, medewerker welkomstteam, Alpha Youth koker en Alpha Youth groepsleider. Ook zijn er missionaire initiatieven en een Vamos Ecuador project.

Wil je weten wat VEZ Centrum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van VEZ Centrum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij VEZ Centrum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je VEZ Centrum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar VEZ Centrum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. VEZ Centrum

Bezoekers bekeken ook