VEZ hal

VEZ hal is een Kerk gelegen aan Buitengasthuisstraat in Zwolle.

Meer informatie over VEZ hal in Zwolle

De VEZ is een kerk in Zwolle die wekelijks twee diensten op zondagmorgen organiseert. Er is een programma voor kinderen van groep 0 tot en met groep 8 tijdens beide diensten, behalve voor de crèche (0-2 jaar) tijdens de eerste dienst. Er worden ook speciale diensten georganiseerd, zoals de SAMEN gezinsdienst, Israëlzondag, Zondagdienst, Doopdienst en Bijzondere Mensen dienst. Daarnaast zijn er verschillende vacatures binnen de kerk, zoals applicatiebeheerder, vocal man/toetsenist, co-teamleider aanbidding, BHV medewerker, beheerder onderwijsavonden, gastvrouw/gastheer koffie & contact, coördinator facilitair diensten & events, medewerker welkomstteam, Alpha Youth koker en Alpha Youth groepsleider. Verder worden er missionaire initiatieven georganiseerd, zoals Vamos Ecuador.

Wil je weten wat VEZ hal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van VEZ hal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij VEZ hal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je VEZ hal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar VEZ hal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. VEZ hal

Bezoekers bekeken ook