Via Toledo zwolle

Via Toledo zwolle is een Pizzeria gelegen aan Diezerkade 10 in Zwolle.

Meer informatie over Via Toledo zwolle in Zwolle

Via Toledo biedt authentieke en dagverse Napolitaanse gerechten aan. Klanten geven het restaurant 5 sterren na 108 beoordelingen. Via de menukaart op de website kunnen klanten het menu bekijken en direct bestellen. Daarnaast biedt Via Toledo ook catering en evenementen aan voor kleine en grote partijen, inclusief live cooking op locatie. Klanten kunnen punten sparen bij elke bestelling, waarbij 5 punten recht geven op €5 korting. Er is ook een app beschikbaar waarmee klanten sneller en eenvoudiger kunnen bestellen. Op de website zijn ook populaire gerechten te vinden, zoals verschillende pizza's, streetfoods, voorgerechten, pasta's, specials en desserts. Het restaurant is momenteel gesloten vanwege ontwikkelingen aan de website, maar klanten kunnen vooruitbestellen voor bezorging.

Wil je weten wat Via Toledo zwolle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Via Toledo zwolle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Via Toledo zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Via Toledo zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Via Toledo zwolle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Via Toledo zwolle

Bezoekers bekeken ook