Vicktor

Vicktor is een Softwarebedrijf gelegen aan Grote Voort 221 in Zwolle.

Meer informatie over Vicktor in Zwolle

Vicktor is een bedrijf dat opdrachtgevers helpt bij het selecteren van technologie en geschikte professionals. Ze werken met kwaliteit gedreven developers en streven naar een langdurige en transparante samenwerking. Ze matchen opdrachtgevers met senior developers en zorgen voor een stressvrije samenwerking door het regelen van kleine zaken zoals uren boeken en op tijd betalen. Voor professionals bieden ze kennis, kwaliteit en moderne technologie, en hebben ze een app genaamd "My Vicktor" voor het gemakkelijk beheren van documenten en uren. Voor opdrachtgevers bieden ze continue advies en support, duidelijke afspraken en inzicht in gewerkte uren en documenten. Vicktor nodigt ook uit voor sportieve activiteiten zoals golf. Ze bieden ook updates en hebben een nieuw kantoor geopend in Zwolle. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Vicktor via hun contactgegevens.

Wil je weten wat Vicktor verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vicktor of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vicktor? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vicktor het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Vicktor reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vicktor

Bezoekers bekeken ook