Victorium

Victorium is een Sportcomplex gelegen aan Boerendanserdijk 47 in Zwolle.

Meer informatie over Victorium in Zwolle

Victorium is het grootste multifunctionele sportcomplex in de regio Zwolle. Het biedt faciliteiten voor verschillende sporten, zoals squash, padel, fitness, turnen, acrobatiek, honkbal, korfbal, basketbal, sportacrobatiek, badminton, dans en schermen. Daarnaast heeft Victorium een sportlounge waar bezoekers kunnen ontspannen en genieten van een kopje koffie, gezonde snacks en maaltijden, en borrels & bites. Het complex biedt ook sportmedische begeleiding en voorlichting, zoals het Krachtcentrale HOUSE OF SPORT PERFORMANCE. Victorium is een toegankelijke locatie voor zowel recreatieve als professionele sporters van alle leeftijden.

Wil je weten wat Victorium verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Victorium of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Victorium? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Victorium het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Victorium reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Victorium

Bezoekers bekeken ook