Villa Suikerberg

Villa Suikerberg is een Restaurant gelegen aan Potgietersingel 1-A in Zwolle.

Meer informatie over Villa Suikerberg in Zwolle

Villa Suikerberg is een lunchcafé in Zwolle waar je terecht kunt voor ontbijt, koffie, gebak, lunch, high tea, high wine en feesten. Het lunchcafé bestaat uit verschillende ruimtes, waaronder een gezellige erker met romantische zitjes. Het rechtergedeelte van de villa is ideaal voor businessmeetings, vergaderingen en brainstormsessies. Daarnaast heeft Villa Suikerberg drie terrassen, waaronder een intieme binnentuin, een terras aan de voorzijde en een ruim terras voor het hek. Het is dé plek om je verjaardag, jubileum of feestje te vieren. De villa is tot 2009 particulier bewoond geweest en is daarna zorgvuldig gerestaureerd. De contactgegevens zijn te vinden op de website van Villa Suikerberg en de openingstijden zijn van dinsdag tot en met zondag van 10:00 tot 18:00 uur.

Wil je weten wat Villa Suikerberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Villa Suikerberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Villa Suikerberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Villa Suikerberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Villa Suikerberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Villa Suikerberg

Bezoekers bekeken ook