Vintage Fietsfabriek

Vintage Fietsfabriek is een Fietsenwinkel gelegen aan Heinoseweg in Zwolle.

Meer informatie over Vintage Fietsfabriek in Zwolle

De Vintage Fietsfabriek is opgericht door Richard Mulderij, een gepassioneerde fietser die vintage fietsen volledig reviseert en updatet met de beste materialen. De fietsen zijn golden oldies uit de jaren 60 tot 90 van de vorige eeuw. Naast de fietsen die op voorraad zijn, biedt de Vintage Fietsfabriek ook custom-made bikes aan en kunnen ze de fiets van je dromen reviseren. Richard begon met het sleutelen aan fietsen als hobby, maar dit groeide uit tot zijn werk. De Vintage Fietsfabriek biedt stijlvolle fietsen om mee te toeren en helpt mensen om weer snel op de weg te zijn.

Wil je weten wat Vintage Fietsfabriek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vintage Fietsfabriek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vintage Fietsfabriek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vintage Fietsfabriek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Vintage Fietsfabriek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vintage Fietsfabriek

Bezoekers bekeken ook