VIPCONN B.V.

VIPCONN B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan VZ, Van der Capellenstraat 280 in Zwolle.

Meer informatie over VIPCONN B.V. in Zwolle

De Bestuurdersassistant van vipconn is een service die je helpt om tijdens het rijden veilig te werken. Met deze service kun je bellen, berichten sturen en afspraken inplannen vanuit de auto op een makkelijke en veilige manier. Het verhaal van vipconn begon toen oprichter Piet ter Schure merkte dat hij veel tijd in de auto doorbracht en deze tijd efficiënt wilde benutten door te bellen. Echter, het telefoongebruik in de auto bleek gevaarlijk te zijn. Met de vipconn app, die beschikbaar is voor Android-telefoons, kun je profiteren van het gemak en de veiligheid van Vipconn zodra je de app hebt geïnstalleerd en een abonnementsvorm hebt gekozen. Vipconn begrijpt als geen ander dat je je telefoon niet zomaar kunt negeren tijdens het rijden en wil ervoor zorgen dat je deze tijd beter kunt besteden.

Wil je weten wat VIPCONN B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van VIPCONN B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij VIPCONN B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je VIPCONN B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar VIPCONN B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. VIPCONN B.V.

Bezoekers bekeken ook