Vito's

Vito's is een Italiaans restaurant gelegen aan Grote Markt 11 in Zwolle.

Meer informatie over Vito's in Zwolle

Vito's Lunch & Restaurant is een Italiaans restaurant gelegen in het historische hart van Zwolle. Het restaurant biedt een gezellige plek voor lunch of diner, waar je kunt genieten van elkaars gezelschap en lekker eten en drinken. Het menu van Vito's Trattoria is beroemd in de regio, met wekelijks wisselende antipasta, vis- en vleesgerechten en seizoensgebonden desserts. Het restaurant is gevestigd aan de Grote Markt 11 en is open op verschillende tijden, afhankelijk van de dag van de week. Reserveren is mogelijk en je kunt je bestelling ook afhalen. Kortom, Vito's biedt een knusse, smaakvolle en bruisende ervaring in een Italiaanse setting.

Wil je weten wat Vito's verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vito's of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vito's? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vito's het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Vito's reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vito’s

Bezoekers bekeken ook