Voetbal Sport Windesheim

Voetbal Sport Windesheim is een Voetbalclub gelegen aan Bergweg 34-43 in Zwolle.

Meer informatie over Voetbal Sport Windesheim in Zwolle

Voetbalsport Windesheim is een mooie voetbalclub gelegen op sportpark 'de Bosrand' vlakbij Zwolle. De club bestaat al sinds 1947 en heeft veel succes in de competitie. Op het sportpark kun je genieten van mooie overwinningen, schitterende goals en gemotiveerde vrijwilligers. De club nodigt iedereen uit om langs te komen, mee te spelen en het mooie dorp te bewonderen. Er zijn spannende wedstrijden van zowel de Heren als de Dames en de mini's hebben veel plezier op het veld. Kortom, Voetbalsport Windesheim is een heerlijke club in een mooi dorp waar je kunt genieten van voetbal zoals het hoort te zijn.

Wil je weten wat Voetbal Sport Windesheim verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Voetbal Sport Windesheim of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Voetbal Sport Windesheim? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbal Sport Windesheim het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Voetbal Sport Windesheim reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Voetbal Sport Windesheim

Bezoekers bekeken ook