Voetbalvereniging W.V.F.

Voetbalvereniging W.V.F. is een Sportcomplex gelegen aan De Weidesteen, Stinsweg 15 in Zwolle.

Meer informatie over Voetbalvereniging W.V.F. in Zwolle

Sportvereniging WVF in Westenholte neemt maatregelen om de groei van het aantal leden te reguleren. Op zaterdag 14 oktober speelt WVF een wedstrijd tegen Dos Kampen, waarbij er verschillende activiteiten zullen plaatsvinden. Daan van Riezen is verwelkomd als nieuwe brons sponsor bij Businessclub De Weide Steen. Er is een EHBO- en sportblessure-presentatie gegeven door ambulancebroeder en verzorger Arjan aan 't Rot van WVF 2. Daarnaast heeft WVF weer tien cursisten voor de cursus verenigingsscheidsrechter.

Wil je weten wat Voetbalvereniging W.V.F. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Voetbalvereniging W.V.F. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Voetbalvereniging W.V.F.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging W.V.F. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Voetbalvereniging W.V.F. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Voetbalvereniging W.V.F.

Bezoekers bekeken ook