Vrije Evangelische Gemeente

Vrije Evangelische Gemeente is een Kerk gelegen aan Hogenkampsweg 25 in Zwolle.

Meer informatie over Vrije Evangelische Gemeente in Zwolle

De tekst gaat over de VEG Zwolle, een groeiende gemeente gevestigd in de kapel aan de Hogenkampsweg in Zwolle. Op de website van de gemeente is informatie te vinden over verschillende activiteiten, zoals een informatieavond genaamd 'Samen Eén' en tieneravonden. Daarnaast wordt er een klus- en schoonmaakdag georganiseerd op 4 november. Er zijn ook foto's te bekijken van recente activiteiten, zoals de gesprekskring en het gebedsmoment op 27 september. Het adres van de gemeente is Hogenkampsweg 25, 8022 DA Zwolle.

Wil je weten wat Vrije Evangelische Gemeente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vrije Evangelische Gemeente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vrije Evangelische Gemeente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vrije Evangelische Gemeente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Vrije Evangelische Gemeente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vrije Evangelische Gemeente

Bezoekers bekeken ook