Waalse Kerk

Waalse Kerk is een Hervormde kerk gelegen aan Schoutenstraat 4 in Zwolle.

Meer informatie over Waalse Kerk in Zwolle

In Zwolle staat een bijzondere kerk, de Eglise Wallonne, waar elke twee weken Franstalige diensten worden gehouden. Naast diensten worden er ook lunchconcerten, trouwerijen en koren gehouden in deze kerk. Ook als u geen Frans spreekt, bent u welkom tijdens de diensten, omdat de preek altijd op schrift wordt verstrekt. De kerk heeft een open sfeer en een prachtig interieur en akoestiek. De kerk bevindt zich in de St. Geertruide kapel, naast de synagoge, en heeft onlangs een restauratie ondergaan. De predikanten die regelmatig voorgaan in de kerk zijn ds. Riemer Roukema, ds. van Hilten-Matthijsen, ds. Iemke Epema, ds. D. Zantingh, ds. Ale Pietersma en ds. Joost Röselaers.

Wil je weten wat Waalse Kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Waalse Kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Waalse Kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Waalse Kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Waalse Kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Waalse Kerk

Bezoekers bekeken ook