WannaWaffle

WannaWaffle is een Restaurant gelegen aan Sassenstraat 3 in Zwolle.

Meer informatie over WannaWaffle in Zwolle

Bij WannaWaffle in Zwolle kun je genieten van heerlijke hartige en zoete wafels voor ontbijt of lunch, evenals sandwiches, salades, borrels, high tea en taartjes. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met donderdag van 9:00 tot 17:00 uur, op vrijdag en zaterdag van 9:00 tot 17:30 uur, en op zondag van 10:00 tot 17:30 uur. Op maandag zijn ze gesloten. Van 19 september tot en met 24 september is WannaWaffle ook gesloten. Je kunt contact met hen opnemen via het telefoonnummer (038) 421 7670 of via info@wannawaffle.nl.

Wil je weten wat WannaWaffle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van WannaWaffle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij WannaWaffle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je WannaWaffle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar WannaWaffle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. WannaWaffle

Bezoekers bekeken ook