Wasabi Restaurant

Wasabi Restaurant is een Sushirestaurant gelegen aan Melkmarkt 38 in Zwolle.

Meer informatie over Wasabi Restaurant in Zwolle

Wasabi Zwolle is een Aziatisch Japans restaurant gelegen in het centrum van Zwolle. Ze bieden een breed scala aan gerechten, zowel onbeperkt als à la carte. De prijzen variëren van € 32,50 tot € 34,50 per persoon, afhankelijk van de dag. Voor kinderen van 4 tot 11 jaar is de prijs € 19,50 per persoon. Bij het onbeperkte dineren kunnen gasten hun bestelling doorgeven via een tablet aan tafel, terwijl bij à la carte dineren de gerechten per stuk betaald worden. Wasabi biedt ook een Filmdiner-arrangement aan in samenwerking met Pathé Zwolle, waarbij gasten voor € 44,00 per persoon kunnen genieten van een diner en een film. Voor groepsarrangementen zijn er verschillende opties beschikbaar, met prijzen variërend van € 42,50 tot € 60,00 per persoon, afhankelijk van de dag en de drankjes en desserts inbegrepen. Daarnaast biedt Wasabi ook een uitgebreide lunch aan vanaf 13:00 uur en is er de mogelijkheid tot afhalen en bezorgen. Het restaurant is geopend van zondag tot donderdag van 12:00 tot 22:00 uur en op vrijdag en zaterdag van 12:00 tot 22:30 uur.

Wil je weten wat Wasabi Restaurant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wasabi Restaurant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wasabi Restaurant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wasabi Restaurant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Wasabi Restaurant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wasabi Restaurant

Bezoekers bekeken ook