Wax & Beauty, Wax & Brow bar

Wax & Beauty, Wax & Brow bar is een Ontharingsservice gelegen aan Assiesplein 17 in Zwolle.

Meer informatie over Wax & Beauty, Wax & Brow bar in Zwolle

Ze streven ernaar om klanten en medewerkers plezier te laten beleven aan het waxen. Els, de eigenaar, gelooft in rituelen en vindt geluk in kleine dingen. Waxen is voor haar een rituele handeling. Wax & Beauty is een wax- en browbar die aandacht heeft voor jou als klant. Ze bieden verschillende services aan, zoals het waxen van verschillende lichaamsdelen en het stylen van wenkbrauwen. Je kunt nu online reserveren en de openingstijden zijn te vinden op hun website. Daarnaast kun je meer informatie vinden op hun Facebookpagina.

Wil je weten wat Wax & Beauty, Wax & Brow bar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wax & Beauty, Wax & Brow bar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wax & Beauty, Wax & Brow bar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wax & Beauty, Wax & Brow bar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Wax & Beauty, Wax & Brow bar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wax & Beauty, Wax & Brow bar

Bezoekers bekeken ook