Wegrestaurant de Lichtmis

Wegrestaurant de Lichtmis is een Restaurant gelegen aan Hermelenweg 190 in Zwolle.

Meer informatie over Wegrestaurant de Lichtmis in Zwolle

De Lichtmis is een bekend wegrestaurant op de A28 bij Zwolle. Ze bieden heerlijke pannenkoeken gemaakt met meel van Molen de Weert in Meppel. In 2020 werd het restaurant getroffen door een brand, maar het team heeft hard gewerkt om het restaurant weer op te bouwen. Momenteel werken ze vanuit een pop-up paviljoen en bieden ze ook afhaalmogelijkheden aan. De Lichtmis staat bekend om hun goede en lokale eten, waarbij ze graag samenwerken met leveranciers uit de omgeving Zwolle. Ze hebben zelfs de eretitel Hofleverancier ontvangen. Voor vragen of reserveringen kunnen mensen contact opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Wegrestaurant de Lichtmis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wegrestaurant de Lichtmis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wegrestaurant de Lichtmis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wegrestaurant de Lichtmis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Wegrestaurant de Lichtmis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wegrestaurant de Lichtmis

Bezoekers bekeken ook