Wereld Restaurant

Wereld Restaurant is een Restaurant gelegen aan Noordelijke Ruitenweg 1 in Zwolle.

Meer informatie over Wereld Restaurant in Zwolle

Fusion Plaza Zwolle is een restaurant waar je kunt genieten van heerlijke gerechten uit verschillende landen. Bij binnenkomst voel je gelijk een warme sfeer en je kunt een plekje kiezen dat past bij je stemming en gezelschap. De tarieven zijn all-inclusive, met uitzondering van alcoholische dranken. Alcoholmunten zijn te koop bij de receptie en alcoholische dranken kunnen worden gehaald bij de bar. Op speciale dagen geldt het weekendtarief en op beide Kerstdagen gelden andere tarieven. Het restaurant heeft sfeervolle openingstijden, met uitzondering van dinsdag (gesloten) en groepsreserveringen en feestdagen waarvoor je naar de mogelijkheden kunt informeren. Het restaurant is gelegen aan de Noordelijke Ruitenweg 1 in Zwolle en het contactnummer is 0529-426566.

Wil je weten wat Wereld Restaurant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wereld Restaurant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wereld Restaurant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wereld Restaurant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Wereld Restaurant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wereld Restaurant

Bezoekers bekeken ook