Wereldfietsen

Wereldfietsen is een Fietsenmaker gelegen aan Kerkstraat 1A in Zwolle.

Meer informatie over Wereldfietsen in Zwolle

Wereldfietsen Zwolle is een fietsenwinkel en werkplaats gevestigd in de binnenstad van Zwolle. Ze bieden reparaties en onderhoud aan voor alle merken en types fietsen. Daarnaast verkopen ze zowel nieuwe als tweedehands fietsen. Als officiële Cortina Dealer bieden ze 10% korting op niet-elektrische fietsen van dit merk. De nieuwe fietsen worden rijklaar gemaakt en de eerste servicebeurt is inbegrepen. De beschikbaarheid van de verschillende Cortina types is te vinden op hun website. Voor tweedehands fietsen kan er een afspraak gemaakt worden om een proefrit te maken. Wereldfietsen heeft alle standaard onderdelen op voorraad en kan de fiets binnen een uur weer klaarmaken voor gebruik. Het adres van de winkel is Kerkstraat 1A, 8011 RT Zwolle, en ze zijn te bereiken via telefoonnummer 038-2306405 of e-mailadres info@wereldfietsen.com.

Wil je weten wat Wereldfietsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wereldfietsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wereldfietsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wereldfietsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Wereldfietsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wereldfietsen

Bezoekers bekeken ook