Wereldrestaurant Eten & Zo

Wereldrestaurant Eten & Zo is een Restaurant gelegen aan Boerendanserdijk 43 in Zwolle.

Meer informatie over Wereldrestaurant Eten & Zo in Zwolle

Eten & Zo Zwolle is een restaurant dat een culinaire reis over de hele wereld biedt. Het restaurant heeft verschillende keukens, waaronder BBQ, tapas, Turkse, Oosterse en Hollandse keuken. Gasten kunnen onbeperkt genieten van de diverse buffetten voor een vast tarief. Het restaurant biedt ook verschillende mogelijkheden voor kinderen, zoals patat en snacks. Daarnaast is er een saladebar, teppanyaki, sushi, seafood en een uitgebreid toetjesbuffet. Het restaurant is ook op zoek naar nieuwe medewerkers en heeft flexibele openingstijden.

Wil je weten wat Wereldrestaurant Eten & Zo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wereldrestaurant Eten & Zo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wereldrestaurant Eten & Zo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wereldrestaurant Eten & Zo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Wereldrestaurant Eten & Zo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wereldrestaurant Eten & Zo

Bezoekers bekeken ook