Westenholte Fysiotherapie & Fitness

Westenholte Fysiotherapie & Fitness is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Voorsterhof 2A in Zwolle.

Meer informatie over Westenholte Fysiotherapie & Fitness in Zwolle

Westenholte Fysiotherapie & Fitness biedt professionele fysiotherapie en fitnessdiensten aan voor iedereen die lichamelijke klachten ervaart. De fysiotherapeuten kunnen helpen bij rug- en schouderklachten, spierklachten, gewrichtspijn, sportblessures en overbelasting. Daarnaast is er ook personal training beschikbaar, waarbij er 1 op 1 trainingen worden gegeven en begeleiding op het gebied van voeding. Het doel is om het lichaam weer optimaal te laten functioneren door middel van behandelingen en trainingen in de fitnessruimte. Bij Westenholte Fysiotherapie & Fitness heerst er een gezellige en gemoedelijke sfeer, waarbij er altijd ruimte is voor een praatje. Parkeren is gratis en er is gratis koffie en thee beschikbaar. Iedereen is welkom en er zijn geen drempels. Het team bestaat uit verschillende specialisten, zoals fysiotherapeuten, fitnessinstructeurs en personal trainers. Een afspraak maken kan via de website of door te bellen.

Wil je weten wat Westenholte Fysiotherapie & Fitness verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Westenholte Fysiotherapie & Fitness of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Westenholte Fysiotherapie & Fitness? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Westenholte Fysiotherapie & Fitness het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Westenholte Fysiotherapie & Fitness reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Westenholte Fysiotherapie & Fitness

Bezoekers bekeken ook