Whair Kappers (Stadshagen)

Whair Kappers (Stadshagen) is een Kapper gelegen aan Werkerlaan 93 in Zwolle.

Meer informatie over Whair Kappers (Stadshagen) in Zwolle

Whair kappers in Zwolle en Hattem is een kapsalon die altijd op de hoogte is van de laatste haarmode en trends. Ze hebben hun eigen unieke haarmodelijn genaamd WhairCreates® en zijn gespecialiseerd in haarkleuring, extensions, visagie en nagels. Ze zijn ook experts in bruidskapsels en hebben een aparte afdeling voor kinderen. Whair kappers staat bekend om hun professionaliteit en biedt een combinatie van creativiteit en uitzonderlijke service. Ze gebruiken alleen de beste haarproducten, zoals Schwarzkopf professional en KMS California, om het haar in topconditie te houden. Je kunt terecht bij hun salons in Zwolle (Stadshagen) en Hattem. Contactgegevens en informatie over de Whair-app zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Whair Kappers (Stadshagen) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Whair Kappers (Stadshagen) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Whair Kappers (Stadshagen)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Whair Kappers (Stadshagen) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Whair Kappers (Stadshagen) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Whair Kappers (Stadshagen)

Bezoekers bekeken ook