Wijnbar OAK

Wijnbar OAK is een Wijnbar gelegen aan Gasthuisplein 23 in Zwolle.

Meer informatie over Wijnbar OAK in Zwolle

OAK Wine & Food is een wijnbar en restaurant gelegen in het centrum van Zwolle. Ze hebben een groot terras, gezellige zitplekken in de bar en een wijnlokaal op de eerste verdieping. Er zijn ruim 150 wijnen op de kaart en je kunt ook wijnen kopen in de wijnwinkel of online bestellen. Daarnaast bieden ze een speciale belevenis aan genaamd High Wine, waarbij je 5 wijnen kunt proeven en een borrelplank en dessert krijgt. OAK Wine & Food heeft besloten om een inzamelingsactie op te zetten om ervoor te zorgen dat de wijnbar kan blijven bestaan. Ze streven ernaar om €40.000 op te halen. Verder kun je bij OAK Wine & Food ook terecht voor wijnproeverijen, vergaderingen en kerst- en relatiegeschenken. Ze zijn gevestigd op Gasthuisplein 23 en hebben verschillende openingstijden.

Wil je weten wat Wijnbar OAK verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wijnbar OAK of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wijnbar OAK? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wijnbar OAK het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Wijnbar OAK reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wijnbar OAK

Bezoekers bekeken ook