Wimperextensions Zwolle

Wimperextensions Zwolle is een Schoonheidssalon gelegen aan Baileystraat 13 in Zwolle.

Meer informatie over Wimperextensions Zwolle in Zwolle

Oh My Lash is een groothandel en opleidingscentrum gespecialiseerd in wimperextensions, wimperlifting en wenkbrauwstyling. Ze werken met bekroonde merken zoals Oh My Lash, Mrs. Lashlift, Browtycoon en SPMU Couture. Het team volgt regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken. Naast trainingen bieden ze ook verschillende behandelingen aan, zoals wimperextensions en wenkbrauwstyling. Klanten zijn erg tevreden over de salon en de vriendelijke en professionele medewerkers. Oh My Lash is ook een groothandel en biedt een uitgebreide productlijn aan.

Wil je weten wat Wimperextensions Zwolle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wimperextensions Zwolle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wimperextensions Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wimperextensions Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Wimperextensions Zwolle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wimperextensions Zwolle

Bezoekers bekeken ook