WK-Klussenbedrijf

WK-Klussenbedrijf is een Klusbedrijf gelegen aan Voorsterweg 25 in Zwolle.

Meer informatie over WK-Klussenbedrijf in Zwolle

Willem Kamerman Klussenbedrijf is een betrouwbaar en vakbekwaam bedrijf dat gespecialiseerd is in renovatie-, onderhouds- en nieuwbouwwerk. Willem Kamerman heeft al tientallen jaren ervaring in de bouw, onderhoudswerk en het installatiebedrijf. Hij is in 1995 begonnen met zijn bedrijf en heeft in 2009 zijn vaste baan opgezegd om zich volledig te kunnen richten op het aannemen van allerlei soorten klussen. Het bedrijf biedt scherpe prijzen, uitstekende service en garantie op materialen en arbeid. Voor verbouwingen van onder andere badkamers, toiletten en keukens kun je contact opnemen met Willem Kamerman Klussenbedrijf voor meer informatie en tarieven.

Wil je weten wat WK-Klussenbedrijf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van WK-Klussenbedrijf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij WK-Klussenbedrijf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je WK-Klussenbedrijf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar WK-Klussenbedrijf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. WK-Klussenbedrijf

Bezoekers bekeken ook