Wokstadion Zwolle

Wokstadion Zwolle is een Wokrestaurant gelegen aan Stadionplein 2 in Zwolle.

Meer informatie over Wokstadion Zwolle in Zwolle

Wokstadion Zwolle is een restaurant waar je onbeperkt kunt genieten van verschillende gerechten voor een vaste prijs. Ze bieden onder andere wokgerechten, een uitgebreid buffet en een sushi bar. Daarnaast is er gratis parkeergelegenheid beschikbaar. Het restaurant is gevestigd op Stadionplein 2 in Zwolle en is bereikbaar via telefoonnummer 038-4525683. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met zondag van 16.00 tot 22.00 uur, met uitzondering van maandagen (behalve feestdagen).

Wil je weten wat Wokstadion Zwolle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wokstadion Zwolle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wokstadion Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wokstadion Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Wokstadion Zwolle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wokstadion Zwolle

Bezoekers bekeken ook