Woodies

Woodies is een Restaurant gelegen aan Melkmarkt 34 in Zwolle.

Meer informatie over Woodies in Zwolle

Woodies is een gezellig eetcafé in Zwolle met een gevarieerd publiek, een ruime selectie (speciaal)bieren en een uitstekend menu. Ze zijn de winnaar van de Nederlandse Horecaprijzen van 2019, 2020, 2021 en 2022. Ze bedanken iedereen voor het stemmen en nodigen gasten uit om te genieten van hun heerlijke gerechten en drankjes. Het eetcafé bevindt zich op de Melkmarkt en heeft een prachtig terras. Ze hebben naast hun reguliere menukaart ook wekelijks nieuwe specials. Woodies biedt ook de mogelijkheid voor optredens, maar alleen voor zangers, duo's of groepen van maximaal 4 personen. De openingstijden variëren per dag.

Wil je weten wat Woodies verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Woodies of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Woodies? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Woodies het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Woodies reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Woodies

Bezoekers bekeken ook